Dobrodošli na FOSS Srbija

Free and Opensource Srbija je skup entuzijasta i ljubitelja slobodnog i otvorenog koda. Cilj nam je okupiti sve istomišljenike na jednom mestu i stvoriti najveći globalni OpenSource projekat u Srbiji i šire!

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Android telefoni

Discussion in 'Android' started by milewap, 15.06.2019.

 1. milewap

  Korisnik

  Joined:
  20.03.2016
  Messages:
  187
  Likes Received:
  65
  Location:
  Belosavci
  Okruženje:
  Mate
  Sistem:
  Mint
  Imamo temu Android novosti pa igrice,te aplikacije.Ovu temu sam otvorio za diskusiju kao i za preporuke,raznih modela brendova.Uopsteno o modelima a ima ih zilion,piste mane ili pozitivne stvari o raznim modelima...e toje to.
  Za pocetak u Februaru sam presao na postpid u Telenoru,e sad planiram ovaj mesec da uzmem i telefon.Imam sad Samsung Galaxy J320F (2016) Lolipop,a uzecu Xiaomi Redmi 6A android sa Oreo Go Edition OS-m...a ovi iz Xiaomia braca kinezi najavljuju dace,pustiti OTA apgrejd na Android 9 Pie bese ima 16Gb a 8Gb dostupno korisniku te 2Gb RAM itd :)
   
  Collapse Signature Expand Signature
 2. milewap

  Korisnik

  Joined:
  20.03.2016
  Messages:
  187
  Likes Received:
  65
  Location:
  Belosavci
  Okruženje:
  Mate
  Sistem:
  Mint
  Samsung je jos uvek tu stavio neki 064 br. e u Telenoru uzeo,umesto Xiaomi Redmi 6A...HUAWEI Y6 2019 model.Pojavio se u prodaji marta ove godine,OS je Android 9 Pie.2Gb RAM interna oko 25Gb+memoriska,radi super prezadovoljan sam njime :)
   
  Collapse Signature Expand Signature